We helpen je om elk kunststof onderdeel te produceren dat aan je verwachtingen voldoet

Welkom op de website van IPIC Plastic, uw vertrouwde partner voor kunststof spuitgieten in België. We produceren al meer dan 30 jaar kunststofonderdelen. Dankzij onze ongeëvenaarde expertise in kunststofinjectie kunnen we duurzame en hoogwaardige oplossingen bieden aan een groot aantal industriële sectoren.

Onze reputatie: Uitmuntendheid in kunststofspuitgieten

Als toonaangevend plastic injectiebedrijf heeft IPIC Plastic een reputatie opgebouwd van uitmuntendheid in het produceren van plastic onderdelen. Onze expertise, toewijding en ervaring maken ons de ideale keuze voor al uw spuitgietbenodigdheden.

Onze belofte: Plastic onderdelen op maat

Ons plastic injectieproces is zowel nauwkeurig als efficiënt, zodat elk onderdeel dat we maken aan je verwachtingen voldoet. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en we streven ernaar om op maat gemaakte plastic injectieoplossingen te bieden die precies aan die behoeften voldoen.

Onze visie: Innovatie in de kern van ons bedrijf

Bij IPIC Plastic zijn we meer dan alleen een fabrikant van kunststof onderdelen. We zijn innovators, voortdurend op zoek naar manieren om onze plastic injectieprocessen te verbeteren en onze klanten producten van de hoogste kwaliteit te leveren.

image2

Onze expertise: Spuitgieten

Spuitgieten vormt de kern van wat we doen. Bij deze complexe techniek wordt gesmolten kunststof in een mal gespoten om onderdelen met specifieke vormen te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we de kunst van het spuitgieten geperfectioneerd, waardoor we telkens weer onderdelen van hoge kwaliteit kunnen maken.

IPIC Plastic: Een betrouwbaar kunststofspuitbedrijf

IPIC Plastic is een kunststofinjectiebedrijf waarop je kunt vertrouwen. Onze technische expertise, gecombineerd met onze toewijding aan klantenservice, maakt ons de ideale keuze voor al je kunststof onderdelen.

Ontdek IPIC Plastic

We nodigen je uit om te ontdekken waarom IPIC Plastic erkend wordt als leider in de kunststof spuitgietindustrie. Blader door onze website om meer te weten te komen over onze spuitgietdiensten, de productieprocessen voor kunststof onderdelen en hoe we uw bedrijf kunnen helpen slagen. We kijken ernaar uit om met je samen te werken om duurzame en hoogwaardige plastic injectieoplossingen te maken.

Waarom IPIC plastic?

IPIC Plastic is al meer dan 30 jaar specialist in het spuitgieten van kunststof.

Waarom ipic 2 uai

Deskundig advies

Het spuitgieten is een complex productieproces dat gespecialiseerde kennis en ervaring vereist. Dit is waarom u op onze ervaring, deskundigheid en diepgaande kennis van materialen, het bewerken, en productieprocessen kunt vertrouwen om u in het ontwerpen van en het produceren van producten van uitstekende kwaliteit bij te staan de manier u het bedoelt te zijn.

Kosteneffectief

Bij IPIC PLASTIC, is ons doel om meer waarde aan u als klant te verstrekken door snellere productiecycli, betere productkwaliteit, en rendabelere productieoplossingen te leveren. Wij doen dit door te investeren in geavanceerde technologieën en apparatuur voor efficiënte en nauwkeurige productieprocessen.

Aangepast en flexibel

Het injectie vormen is gekend voor zijn veelzijdigheid, toestaand voor een brede waaier van productontwerpen en grootte. In IPIC PLASTIC, is ons doel opties aan te bieden om aan uw unieke behoeften te voldoen. Dit kan aanpassing van productontwerp, materiële selectie, kleurenopties, afwerking, en andere douanespecificaties omvatten.

30

Jaren ervaring

10M

Jaarlijks gemaakte onderdelen

12

Bediende sectoren

13

Landen wereldwijd

900

Geproduceerde ontwerpen

Hoe kunnen we helpen?

Van volledige oplossing tot specifieke ondersteuning die u nodig hebt

ontwerp

Ontwerp en ontwikkeling

Wij kunnen u helpen bij de voorbereiding van het spuitgietproces, van eenvoudige tekeningen tot volledige CADCAM-ontwerpen.

prototyping

Prototyping

Afgewerkte ontwerpen moeten in de echte wereld worden getest. Dat kan door middel van 3D-printprototypes of spuitgietprototypes.

gieten

Molding

Creatie en reparatie van uw plastic spuitgietmatrijzen.

productie

Productie

Onze kunststof injectie machines zijn tussen 6 en 270 Ton die ons toestaat om micro- en nano-injectiestukken zowel als grotere delen te produceren.

montage

Post-productie

Zorgeloze service waarbij uw kunststof onderdelen worden samengevoegd. Bijvoorbeeld: plaatsing van inzetstukken, ultrasoon lassen, assemblage van verschillende onderdelen, labelen, overspuiten.

kwaliteit

Kwaliteitsgarantie

Wij garanderen de kwaliteit van uw kunststof stuk door strenge interne kwaliteitscontroleprocessen.

verpakking

Verpakking en verzending

Uwkunstof stuk wordt niet alleen zorgvuldig verpakt voor levering in uw magazijn, maar ook slim verpakt om een minimale ecologische voetafdruk en toch een maximale bescherming te garanderen.

na verkoop

Dienst na verkoop

100% klantenservice na levering.

Boek een vergadering

Ideeën omzetten in werkelijkheid

Technologieën

technologieën home uai

Ontgrendel een veelheid aan mogelijkheden met ons veelzijdige gereedschapspark

Machinepark van >10 injectiepersen variërend van 22T tot 300T.
In staat om micro-injecties uit te voeren vanaf 0,1 cm3 tot stukken van 800 cm3 in volume.

Uw plastic stuk met uw keuze van materiaal en kleur

Werken met alle soorten polymeren & versterkte polymeren, kleuren, en afwerking.

Wij produceren duurzame en milieuvriendelijke kunststof onderdelen

Als u een productidee of -ontwerp hebt en op zoek bent naar een bedrijf om mee samen te werken en u te begeleiden bij uw zoektocht naar duurzame oplossingen, dan bent u op de juiste plaats.

Wij zijn een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, en wij ondernemen actie om duurzame oplossingen te vinden voor onze klanten en onze activiteiten.

Meer informatie
duurzaamheid home uai

Een partner voor vele sectoren

Meer informatie

Getuigenissen

Vertrouwd door top ingenieurs en ontwerpers

IPIC Plastic wordt vertrouwd door bekende bedrijven om hun kunstof stukken te produceren vanwege onze lange expertise in de industrie om zelfs de meest technische plastic onderdelen te maken.

Nieuws

Komende zonne-installatie

In haar zoektocht naar een meer duurzame toekomst is IPIC PLASTIC begonnen met het vinden van een partner voor haar komende zonne-installatie. Het doel is om in het komende jaar >150 panelen te plaatsen en onze ecologische voetafdruk nog verder te verkleinen.

Lid raad van bestuur Plastiwin

Wij zijn er trots op dat op 11 april 2023 onze directeur, Antoine Carlhian, is benoemd tot bestuurslid van Plastiwin.

Bedrijfsontdekkingsdag

In oktober 2022 nam IPIC PLASTIC voor het eerst deel aan de JDE (Journée Découverte Entreprise). Dit evenement werd een groot succes omdat we meer dan 400 deelnemers van alle leeftijden op 1 dag mochten verwelkomen.

Artikelen

Contactformulier

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen binnenkort contact met u op.


  We horen graag van u!

  Kantoor

  Rue Haut-Vinave 63bis,
  4682 Oupeye, België
  +(32) 4 286 48 85

  info@ipicplastic.be

  Openingsuren
  Maandag7:30 - 16:00
  Dinsdag7:30 - 16:00
  Woensdag7:30 - 16:00
  Donderdag7:30 - 16:00
  Vrijdag7:30 - 13:00