We begrijpen dat elke industrie unieke behoeften en specifieke eisen heeft als het gaat om kunststof spuitgieten. Bij IPIC Plastic hebben we uitgebreide ervaring met het werken met uiteenlopende sectoren, van verpakkingen tot auto-onderdelen en bouwstukken. Met onze jarenlange ervaring in de industrie hebben we een diep inzicht ontwikkeld in de uitdagingen en vereisten van elke sector, waardoor we oplossingen op maat kunnen bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Ons team van experts is toegewijd om u te helpen de juiste kunststofoplossing te vinden voor uw sector en project. Of je nu op zoek bent naar een nieuw productontwerp of hulp nodig hebt bij het prototyping- of productieproces, wij hebben de expertise om je te helpen je doelen te bereiken. We werken nauw met u samen om uw unieke vereisten te begrijpen en ontwikkelen oplossingen op maat die aan uw behoeften voldoen en uw verwachtingen overtreffen.

Dus of je nu in de verpakkings-, automobiel- of bouwindustrie werkt, wij zijn er om je te helpen de perfecte kunststofoplossing voor je project te vinden. Bij IPIC Plastic zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke kwaliteit, efficiëntie en kosteneffectiviteit in elk project dat we ondernemen.

Beveiliging

Met onze expertise in kunststof spuitgieten voor de beveiligingssector kunnen we nauwkeurige, betrouwbare en complexe onderdelen produceren die voldoen aan strenge industriële voorschriften. Onze kosteneffectieve aanpak en hoogwaardige materialen zorgen voor superieure mechanische eigenschappen zoals sterkte en duurzaamheid. Reken op ons voor onderdelen van topkwaliteit voor uw beveiligingssystemen en -apparatuur.

Stuks geproduceerd:

 • Accessoires voor defensie
 • Rechtshandhaving
 • Boormunitie

Ruimtevaart

IPIC Plastic biedt precisie en betrouwbaarheid voor kritieke luchtvaartonderdelen en componenten. We maken complexe vormen met hoogwaardige materialen met superieure mechanische eigenschappen. Onze lichtgewicht onderdelen van topkwaliteit verbeteren de veiligheid en prestaties van uw luchtvaartapparatuur.

Stuks geproduceerd:

 • Micro-ingespoten connectoren
 • Beschermingsmiddelen voor helikopters

Automotive

We maken gebruik van onze ervaring en technologie om stukken voor de setor te maken. Onze materiaalselectie is gebaseerd op prestaties en we gebruiken alleen hoogwaardige polymeren die superieure mechanische eigenschappen bieden, zoals sterkte, schokbestendigheid en maatvastheid. Ons kosteneffectieve proces zorgt ervoor dat u de onderdelen van topkwaliteit krijgt die u nodig hebt om de prestaties en veiligheid van uw voertuigen te verbeteren.

Stuks geproduceerd:

 • EV opladen gedragen
 • Dakafdichtingssystemen

Medisch

We hebben ervaring in het spuitgieten van precieze en complexe medische hulpmiddelen en zorgen ervoor dat ze voldoen aan de wettelijke vereisten. Met onze polymeren van medische kwaliteit kunnen we kosteneffectieve onderdelen produceren met antimicrobiële en biocompatibele eigenschappen. Vertrouw op ons om veilige medische hulpmiddelen van hoge kwaliteit te leveren.

Stuks geproduceerd:

 • Medische canule

Elektrisch

We produceren elektrische componenten van hoge kwaliteit met behulp van strenge kwaliteitscontroleprocessen. Onze materiaalselectie is gebaseerd op prestaties en we gebruiken alleen materialen van topkwaliteit om superieure elektrische eigenschappen te garanderen.

Stuks geproduceerd:

 • Auto opladen gedragen
 • Afstandsbediening voor huisdieren
 • Licht frame

Mechanisch

Ons team heeft een grondige kennis van de mechanische sector en de specifieke vereisten voor kunststofonderdelen die in machines en apparatuur worden gebruikt. We zijn trots op onze aandacht voor detail en ons vermogen om nauw samen te werken met onze klanten om het succes van hun producten te garanderen.

Stuks geproduceerd:

 • Printeronderdelen

Bouw

We hebben ervaring met de bouwsector, inclusief de infrastructuur- en landschapsarchitectuursector. Van veiligheidsbarrières tot op maat ontworpen onderdelen, onze productiemogelijkheden stellen ons in staat om een breed scala aan kunststof onderdelen te produceren.

Stuks geproduceerd:

 • Terrasvloer stuk
 • Thermische afstandhouder

Eten en drinken

IPIC Plastic heeft ervaring met de productie voor de voedingsmiddelen- en drankensector. We kennen het belang van netheid, hygiëne en veiligheid. Dankzij onze expertise in kunststof spuitgieten kunnen we deskundige begeleiding bieden bij de selectie van materialen, het ontwerp voor maakbaarheid en kosteneffectieve productieprocessen.

Stuks geproduceerd:

 • Herbruikbare pizzadozen
 • Herbruikbare bekers
 • Gerecyclede bekers (met frisdrankflessen)
 • Transportpallets

We streven ernaar oplossingen op maat te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elke sector.

Hoe kunnen we uw sector specifiek helpen?

Laten we het hebben over

Privacy Voorkeur Centrum