IPIC Plastic is ontstaan uit de ontmoeting tussen een werktuigbouwkundig ingenieur en een plastic injecteur en ging in 1989 van start. Dit is wat ons bijzonder maakt: van ontwerp tot uiteindelijke productie en assemblage, biedt IPIC Plastic een echte one-stop shop die de verschillende productiefasen integreert en waarbij technische experts aan uw zijde staan.

IPIC Plastic is vooral actief in de BeNeLux, maar bedient ook internationale klanten in landen wereldwijd zoals de VS, Zwitserland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Thailand, Duitsland en Israël.

IPIC Plastic investeert voortdurend in haar machineparken en randapparatuur om aan de marktbehoeften te voldoen en zich aan te passen aan technologische innovaties.

over ons

Onze visie

Een toonaangevende leverancier zijn van innovatieve en duurzame plastic injectieoplossingen, die positieve verandering in de industrie stimuleert en tegelijkertijd de verwachtingen van de klant overtreft.

Onze missie

Het is onze missie om hoogwaardige, nauwkeurig ontworpen kunststof spuitgietproducten te leveren die het succes van onze klanten vergroten. We streven ernaar dit te bereiken door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, een cultuur van voortdurende verbetering te stimuleren en ons sterk te maken voor verantwoordelijkheid voor het milieu. Door samenwerking, expertise en uitzonderlijke service willen we de vertrouwde partner voor onze klanten zijn en bijdragen aan hun groei en duurzaamheid.

Onze waarden

  • Integriteit en respect
  • Empowered Teamwork
  • Onwrikbare kwaliteit
  • Gezondheid, veiligheid en milieuverantwoordelijkheid
  • Duurzame bedrijfspraktijken