Concept en ontwikkeling

 

La conception de produits pour le moulage par injection de plastique vise à créer des produits efficacement fabriqués, répondant aux normes de fonctionnalité et d'apparence, tout en restant rentables. Dit proces bestaat uit verschillende stappen:

 1. Conceptualisering: Le concept du produit est défini en fonction des besoins des clients
 2. De keuze van het materiaal: Choisissez celui qui convient le mieux aux exigences du produit final
 3. L'esquisse et la modélisation CAO: Visualiseer en pas het ontwerp aan
 4. Optimalisatie van het ontwerp: Voor de moulage door injectie, door de geometrie aan te passen om de remplissage en de uitwerping van de moule te vergemakkelijken.

Samenvattend, het ontwerp van producten voor moulage door injectie combineert efficiënt vorm, functie en fabricagefunctionaliteit.

Afspraak maken


Dit sluit over 0 seconden

Prototypage

Chez IPIC Plastic, nous offrons des services de prototypage pour le moulage par injection de plastique afin de tester et d'améliorer la conception et la fonctionnalité des produits avant la production à grande échelle. We gebruiken verschillende methoden voor onze fysische modellen:

 1. L'impression 3D: Modèle physique du produit en superposant des matériaux sur la base d'un modèle CAO en 3D.
 2. L'utilisation CNC: Modèle physique du produit en sculptant ou en coupant un matériau sur la base d'un modèle CAO en 3D.
 3. Snelle afvoer: Moule à faible coût et à faible volume pour produire un nombre limité de pièces à des fins d'essai et de validation

Dankzij onze expertise kunnen wij potentiële problemen al bij het begin van het proces identificeren en oplossen, waardoor de kwaliteit, efficiëntie en rentabiliteit van het eindproduct gewaarborgd blijft.

Notre équipe d'experts vous accompagne à chaque étape du prototypage pour assurer la réussite de votre projet.

Afspraak maken


Dit sluit over 0 seconden

Moulage

 

Wij bieden onze klanten een deskundige begeleiding tijdens het hele proces van ontwerp en ontwikkeling van boules voor spuitgieten.

Notre équipe expérimentée offre des conseils spécialisés, basés sur des années d'expérience dans le domaine. We werken nauw samen met onze klanten en begrijpen hun unieke behoeften en hun specifieke wensen, zodat we persoonlijke oplossingen kunnen bieden.

Ons doel is om een vloeiende en stressvrije ervaring te garanderen, waarbij we ervoor zorgen dat de gecreëerde boules volledig voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten.

Afspraak maken


Dit sluit over 0 seconden

Productie

IPIC Plastic is gespecialiseerd in de cruciale productiefase van moulage door injectie van kunststof en omvat het volledige moulageproces.
Dit proces houdt in dat kunststof onder hoge druk in de gietvorm wordt geïnjecteerd, gevolgd door refroidissement om de uiteindelijke vorm van het product te verkrijgen. In dit proces wordt de kunststof in de holte geperst en geïnjecteerd, waarna het wordt bijgeschuurd en uitgeworpen om het eindproduct te vormen.
Deze fase vereist een nauwkeurige controle van de temperatuur en de druk om de kwaliteit en uniformiteit van het product te garanderen.
Naast de productie biedt IPIC Plastic ook diensten aan op het gebied van post-traitement en assemblage, met een compleet aanbod aan oplossingen voor de specifieke behoeften van klanten.

Afspraak maken


Dit sluit over 0 seconden

Post-productie

Bij IPIC Plastic beperkt onze betrokkenheid zich niet tot de productie. Nadat de producten zijn geproduceerd, bieden wij oplossingen voor nabewerking om te garanderen dat ze voldoen aan uw specifieke behoeften. De meest recente vormen van postproductie zijn onder andere:

 1. Découpage en ébavurage: Om de bavures te verwijderen en de gewenste definitieve vorm van het product te verkrijgen.
 2. Afwerking van het oppervlak: Bestaat uit polijsten, sabreren of lakken om het esthetische aspect te verbeteren, afhankelijk van de toepassing.
 3. Assemblage: Dit proces is cruciaal om de kwaliteit en het uiterlijk van het eindproduct te garanderen en de functionaliteit en esthetiek ervan te versterken.

Afspraak maken


Dit sluit over 0 seconden

Emballage en tentoonstelling

Chez IPIC Plastic, nous accordons une grande importance à l'emballage et à l'expédition de vos produits finis. Ons team van experts zorgt voor een zorgvuldige verpakking van elk product om de bescherming ervan tijdens het transport te garanderen, en verzekert zo een aankomst in perfecte staat op de plaats van bestemming.

Notre processus d'emballage comprend les étapes suivantes :

 1. Nettoyage: Les pièces sont nettoyées pour éliminer les débris et les contaminants accumulés pendant la fabrication.
 2. Inspectie: Elk onderdeel wordt geïnspecteerd om de conformiteit met de specificaties en de afwezigheid van gebreken te garanderen.
 3. Verpakken: Nous utilisons des matériaux de haute qualité pour emballer les pièces, les protégeant ainsi pendant le transport.
 4. Etikettering: Elke verpakking is voorzien van de noodzakelijke informatie, zoals het artikelnummer en de hoeveelheid, voor een eenvoudige identificatie.

Afspraak maken


Dit sluit over 0 seconden

Kwaliteitsgarantie

Chez IPIC Plastic, nous accordons une importance primordiale au contrôle de qualité. In elke fase van de productie volgen we strenge processen om er zeker van te zijn dat elk product voldoet aan de strengste normen. Ons proces omvat :

 1. Inspectie van de eerste materialen: Om de conformiteit met de specificaties te garanderen.
 2. Contrôles en cours de fabrication: Inclusief visuele en dimensionele inspecties.
 3. Laatste inspectie: Après le post-traitement, avec des contrôles dimensionnels approfondis et des tests de fonctionnalité.
 4. L' assurance qualité: Via des systèmes et des processus pour garantir la cohérence et le respect des normes.

Onze betrokkenheid bij de kwaliteitscontrole verzekert onze klanten dat elk stuk dat wordt gemaakt, wordt onderworpen aan een minutieuze inspectie en aan strenge tests, waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid worden gegarandeerd.

Afspraak maken


Dit sluit over 0 seconden

Service après-vente

Chez IPIC Plastic, nous considérons le service après-vente comme une partie essentielle de notre engagement envers nos clients. Wij bieden een compleet assortiment opties voor ondersteuning en assistentie om uw tevredenheid te garanderen gedurende uw gehele aankoopproces.

Onze service omvat technische assistentie, garantiebeheer, reparaties en onderhoud, evenals opleiding en onderwijs.

Of u nu vragen, problemen of hulp nodig hebt bij onze producten, onze afdeling staat voor u klaar. Wij stellen alles in het werk om u een service van hoge kwaliteit te bieden om aan uw behoeften te voldoen en uw tevredenheid op de lange termijn te garanderen.

Afspraak maken


Dit sluit over 0 seconden

Privacy Voorkeur Centrum